7 November 2017

Aku Dia & Cinta : Aku cinta kamu...

Assalamualaikum....

tengok tajuk atas tu...tengok..tengok...
macam mana tak jatuh cinta...
kalau dah murah...
dia bagi diskaun lagi...
I LOVE YOU............................








Tips beli barang-barang tupperware
1. Jadi member/ahli.
memang ramai member/ahli Tupperware yang buat jualan menggunakan harga ahli. Tapi end of the day, dealer dapat bonus kita dapat apa? krik..krik..krik je kan..

Sebab tu  kita kena jadi smart shopper juga. Kita bukan setakat nak harga murah, tapi kita nak dapat commission juga.

WhatsApp akak, untuk jadi member tupperware
0196229258
0196229258
0196229258



2 November 2017

Aku Dia & Cinta : Jangan Menangis di Bucu Katil...

Meh la beli set Modular Mate ni...
Macam-macam boleh diisi...
Konpem tak menyesal ahh beli set ni...
Dapur kemas dan tersusun...

Duit jimat, space jimat, masa pun jimat...
Duit jimat sebab apa? Ye la beli masa offer ni harga lebih murah dibandingkan beli sebiji-biji time tak offer...
Space jimat? Space apa yang jimat? Ruang dapur atau kabinet la jimat sebab senang susun dan kemas apa guna modular mate ni, sedap mata memandang tambah-tambah warna hijau pulak tu...

Masa jimat? Apa hal pulak Modular Mate ni berkait dengan masa? Ye la kalau dah pakai set ni senang nak cari barang kita simpan, kalau tidak menggagau je selongkar kabinet cari barang tak jumpa, lagi satu ia senang nak lihat isi kandungan kat dalam sebab ia clear...
Lagi apa kelebihan dia? Bahan makanan yang disimpan pun sentiasa fresh dan segar sebab bekas ni kedap udara, seal dia pun senang buka dan senang nak tutup. Jimat lagi duit kat situkan, beli bahan makanan sekali dan boleh simpan lama, kalau tidak asyik lemau je masuk angin makanan yang disimpan, dengan adanya set Modular Mate ni masalah makanan mudah rosak selesai...
Letih dah taip ni, panjang dah explain pun, apa tunggu lagi, meh la beli sementara masih ada stok harga offer ni. Kan menyesal kemudian dah takde guna, menangis bucu katil pun tak dapek den nak tolong...



10 pcs ni cuma RM200  je (harga kat katalog  RM263 tau

OFFER ni sampai  12 Nov 2017..

Kalau nak dapatkan set cantik ni secara ansuran

whatsapp 0196229258

27 Oktober 2017

Aku Dia & Cinta : Kenapa perlu bayar lebih??

Assalamuaalaikum / salam hormat.

Dalam hidup ni, kalau ada benda yang kita boleh dapat dengan harga yang murah, kenapa kita nak bayar mahal-mahalkan?

oke hari ni akak nak promote RiceSmart by Tupperware.




inilah rupa Tupperware RICESMART tu. nampak je kecik tapi boleh muat 10kg beras tau.


kenapa 1 rumah kena ada 1 RICESMART?

a. Beras kekal segar sbb konsep penggunaannya, "First in, First Out" - FIFO concept kaedahnya. sebab tu beras segar sebab beras lama akan dikeluarkan dulu. 



b. Kutu Beras
Konsep FIFO juga mengelakkan kutu beras. Lepas2 ni, takde can le lagi kutu beras nak lepak dalam beras kita. Sebab kalau bekas beras biasa, kita cedok beras yang kat atas dulukan? yang beras lama, masih lagi kat bawah. tak keluar2. Beras yang lama tu kalau tak digunakan / tak keluar, tu yang mengundang kutu beras. Sebabnya, kutu beras suka sangat kat kawasan yang sejuk macam kat dasar tong beras. Dengan adanya RICESMART ni, kutu beras? no more...


c.  1 slide = 150gm = 1 cawan
Slide / penarik tu bersamaan dengan 150gm beras ataupun 1 cawan. kalau kita, sukat guna apapun tau air takat mana. cer tanya En Suami kita kalau kita minta dia tolong masakkan nasi. silap2 pasal sukatan pun, 5-6 kali dia whatsapp. tu kalau suami saya lah... 



d. Dinding telus cahaya. Dari jauh boleh nampak berapa belen beras yang tinggal. Jadinya, kemungkinan tipis untuk ko dah bersingsing lengan siang ikan, sedia bahan nak masak sekali bukak tempat beras, beras tinggal dua butir je...



Akak poin kan yang penting-penting je. antara benda best lain, RICESMART TUPPERWARE ni tak mudah melongsor. kat tapaknya bergetah, so kalau beras dah tinggal segenggam pun, kalu ko tarik slide tu, RICESMART ni tak melongsor...


jom kita tengok gambar RICESMART TUPPERWARE kat dapur orang lain lak...


cantikkan? Kita boleh simpan angan-angan nak dapur macam ni...
tapi jadikan memiliki RICESMART TUPPERWARE tu sebagai satu kenyataan dulu...

harga RICESMART ni RM308

Offer BEST sangat bulan ni
Korang beli satu unit RICESMART TUPPERWARE ni
akak offer 
FREE Tupperware Membership.

New member akan dapat 
1 unit beg stylo Tupperware
2 unit freezermate
1 unit One Touch

on top of that...
sebagai tanda welcome pada korang yang masuk family tupperware akak, akak bagi lagi free gift ni yang super awesome...

PAYMENT
TUNAI

KUTU 
serendah RM50/sebulan. Detail WhatsApp  Haniza 0126678785

ANSURAN
Akak accept 2 kali term bayaran. 
50% pertama masa order. 
50% kedua, sebelum akak pos barang.
senang kan...

mana2 yang nak buat dropship dengan akak pon boleh...whatsapp akak 0196229258

Selamat hari jumaat semua.

* gambar semua akak amik dari acik gugel ya.








CN2S SHOPPE