27 Ogos 2016

AKU DIA & CINTA :untuk sepasang...

69 untuk sepasang?
dalam maknanya tu...
ko rasa?


17 Ogos 2016

7 Jun 2016

AKU DIA & CINTA : JOM BUAT DUIT RAYA II

Assalamu'alaikum. Alhamdulillah, dah nak masuk hari ke 2 ramadhan.

Jom kita bermadah sikit :
Indah malam kerana bintang
indah taman kerana munger
indah cinta kerana kasih syang
indah hidup kerana silaturahim
Indah Ramadhan, dengan ibadahnya...

Hari tu, dah buat Jom Buat Duit Raya I kan? hari ni nak buat JOM BUAT DUIT RAYA II lak.
selalu raya, selain baju raya, apa lagi yang kena atas meja? amboi pantun 2 kerat tu...Kuih raya kan.

agak-agak bila kali terakhir korang beli biskut raya sedap (yang buat guna mentega ya) dengan harga RM18?
agak-agak, zaman GST la ni, ada lagi tak orang jual rega RM18 sebalang?
mungkin ada - tapi korang kena beli 1-2 karton agaknya...
mungkin ada - kuantiti dikurangkan sikit, kualiti dikurangkan banyak sikit...

Berita best yang aku nak share, korang nak tak beli biskut (orang kelate panggil sekut..ntah ye ntha tak, boss aku selalu tanya aku sekut ada? hahaha) yang awesome sedap, murah tanpa MOQ, tanpa perlu jadi dealer pada harga RM20/sebalang. Setiap balang ni ada dalam 50 - 60 biji biskut.

Bangkit Cheese

Biskut Almond Kelapa

Biskut Coklat Nestum

Biskut Oat

Biskut Coklat Cip

Tat Nenas Gulung

Biskut Almond London

Biskut Jejari Almond 

Biskut Cornflakes

Harga : RM20/sebalang
Harga tak termasuk penghantaran tau..

tarikh tutup tempahan 20 June 2016

untuk tempahan
whatsapp 019 622 9258
whatsapp 019 622 9258
whatsapp 019 622 9258





CN2S SHOPPE