17 Mei 2010

Aku Dia & Cinta : Happy Birthday, Suami!



Masa co suami annual dinner ari tu,

suami dapat RM200 cash voucher for makan2 at G Hotel.


semalam, aku, suami, mil, fil dan adik suami
pg ke G-Hotel for Hi-tea...<--- to celebrate birtday suami 3 hari earlier!


ingatkan nak lunch kat sana tapi pikir punya pikir...
rasanya MIL tak makan pulak nanti <--- ini suami yang beria kata
sbb most of the cuisine adalah international buffet<--- ini jugak suami yang kata...
so semalam, kami amik 4 buffet dan satu ala-carte untuk MIL...
tapi rasa macam tak berbaloi lak amik ala-carte untuk MIL bila tgk food selection dia..
yang more to local cuisine...
ada nasi with 10 over dishes... <---yang ni confirm MIL aku lalu nak makankan!
kalau macam tu baik ler amik buffet for semua orang...


what's best?
biasa je...paling sedap pun
kung po chicken dan salmon salad...
yang lain2 tu biasa je...


futnot :


1. At nite sebelum tidur cakap kat suami, lenkali jangan buat macam tu. Kalau dah niat nak belanja mak makan buffet, belanja je. tak kisah la mak makan banyak ke mak makan sikit ke..jangan nak beza2. Kesian tgk MIL semalam, dia cuma makan nasi goreng berbanding kita orang yang asyik tukar2 menu!

2. my birthday celebrate kat ikan bakar boleh? teringin laa...




3 ulasan:

zealvia berkata...

hhohoho...nape tak tepek picas sekali.

cinta_north2south berkata...

Ana - tepek sikit2 dah ler.

azian abdullah berkata...

happy birthday mr. husband. hehe

CN2S SHOPPE