1 Jun 2010

Aku Dia & Cinta : Touching

since perut makin memboyot, ada beberapa perkara yang buat mak touching...
a. kalau mak letak tangan atas perut - anak mak akan mula menendang...
b. tengah malam bila tersedar, mak usap2 perut, anak mak akan bagi respond
c. bila mak bukak youtube perkembangan bayi dalam janin, wah anak mak pun excited ye. tak reti duduk diam kat dalam tu!
sentuhan dan perasaan ni, sangat touching betul...
tu yang buat tak paham cemana ada orang yang boleh mengandung sampai 9 bulan pastu buang anak, tanam anak... <- takkan takde perasaan langsung bila satu nyawa menumpang hidup dalam satu badan selama 9 bulan? Apa beza gugurkan kandungan diawal mengandung dengan membuang bayi yang terang2 dah cukup sifatnya? <-- opsss yang ni jgn salah anggap ye...aku tak menyokong abortion ye!

2 ulasan:

makcikrehan berkata...

The feeling is describable kan sis!

Take gud care of ur self and the baby... :)

cinta_north2south berkata...

yes....(err sejak dua menjak - lebey kurang since lepas election itu ari, acik rehan asyik speaking amareka je.... :)

CN2S SHOPPE