18 Disember 2010

Aku Dia & Cinta : Berjumpa Ortopedik lagi...

hari ni jumpa mr.ortopedik lagi untuk terai test dan bawak balik special pants yang dikatakan tu. terus terang masa sesi tunjuk ajar nak pakaikan zaheen special pants tu...
aku tak sampai hati...
rasanya....cukup sampai kat sini kot...
dalam bulan depan rasanya nak bawak zaheen ke
lam wah ee untuk 2nd opinion...
if it takes to operate kaki zaheen is the best way..
aku pasrah...
lagi pun ms. ortopedik penah kata pakai special pants ni pun dia punya keberkesanan takat 30% ke 40%..so apa aku tunggu lagi?
ada gambar special pants ni...sat sat lagi aku upload.
futnot : memang mama nak kaki zaheen normal macam orang lain. tapi tang special pants ni mama tak boleh terima. kita cuba ikhtiar lain ye nak. mama loves zaheen more than everything else in this world!

1 ulasan:

Mimis berkata...

Lis, mcm mane rupanye special pants tu?

CN2S SHOPPE