24 April 2010

Aku Dia & Cinta : Maternity Pad..pendapat please!

Aku nak tanya kat korang..
yang pernah bersalin la terutamanya...
apa beza
MATERNITY PAD dgn PAD BIASA?
aku dok imagine kalau darah nifas flow nyer sama cam haid...
aku lebih selesa guna pad biasa yang aku biasa guna...
pendapat pleaseeeee..................tq!

2 ulasan:

Azimah@Melati berkata...

maternity pad ni biasanya dia panjang sikit..kalau ikut pengalaman.....dua tiga hari pertama tue memang heavy la....selesa la pakai maternity pad tue sebab panjang....lepas tue nak pakai pad biasa jek pun boleh.....tak ada aper...sebab darah nifas keluar sikit..sikit jek....

sandal kecik berkata...

Haii....salam

beli maternity pad utk ari pertama ke dua tu..yg tu biasa nya byk skit flows darah yg kuar..yg seterus nya pakai pad biasa pun blh dh..sbb makin lama mkin sikit...

CN2S SHOPPE