20 April 2010

Aku Dia & Cinta : sakit-sakit

bukan sakit contraction tau...
tapi hari ni sakit bukan main..
sakit kat sebelah kanan perut...
sakit kat 'tut'...
sakit kat kepala lutut..
para mama2, mommy2, ibu2 bapak2...
yang pernah berpengalaman mengandungkan anak ,
boleh share tips dan cara mengurangkan sakit?
tang sakit yang last tu, sungguh aku memang tak boleh tahan...................

2 ulasan:

makcikrehan berkata...

taktau nak bagi tips apa... tapi cubalah sapu minyak panas kat lutut bagi lega. sakit kat tut memang takde ubat... tunggu baby kuar, semua sakit otomatik hilang!

*tapi pas banak sakit lain pulak yang mai... sakit jiwa melayan keredah depa! hahaha

Lisa berkata...

erm lisa br jer dpt info ttg sakit perut belah kanan tu berpunca dari tekanan rahim yg sedang membesar, skrg pun lisa mengalamai masalah yg sama, nak jalan pun terkedek2 jer hehehe
kita kena kurangkan duduk terlalu lama, pastu kena minum byk air n bykkan senaman ringan tu jer cara nak atasi masalah kita tu tau..
harap membantu erk...

CN2S SHOPPE