8 Disember 2010

Aku Dia & Cinta : Eusoff Zaheen dah meniarap!

baru hari tu je kan aku
citer percubaan demi percubaan zaheen meniarap..
hari ni bangun tidur, as usual zaheen selalu menghimpit aku...
agaknya kalau tak rasa ada body sebelah dia, dia unsecure kot...
kebetulan masa the moment captured aku dah berjaga..
kali ni sekali pusing je, dia terus meniarap...
wahhhhhhhhhhhhhhhhhhh....nothing can beat the feeling tgk anak develop kan?
mama loves zaheen more than everything else in this world!
futnot : sempat tangkap 2 gambar je tapi takleh upload today. cable tertinggal kat opis. ari ni coti!
hmmm...azian abdullah apa kabar? dah bersalin ke?

2 ulasan:

Lisa berkata...

wahhhh bestnya lis heheh..
lisa pun tak sabar nak tgk iman meniarap sendiri, skrg ni dok menyenget2 jer lg..

azian abdullah berkata...

thanks for your concern kak lis :)
kite tak bersalin lagi. huhu...ahad ni due patutnya. tunggu dan masih menunggu dgn debaran ni. wah! cepat si hensem zaheen meniarap. mesti cpt jugak merangkak nanti ni...

CN2S SHOPPE