5 Disember 2010

Aku Dia & Cinta : Zaheen 3 and half month

antara cabaran jadik first time parent ialah bila anak dah menguap dekat 100 kali
tapi still x mo tidur...
paling hazabedah bila aku dah 1000 kali ternguap2 nak tidur...
zaheen punya mata macam spotlite pulak...
siap boleh ajak aku main lg lak..
aduiiiiii....
masa ni masa kami datang bercuti ke KL recently.

selain berjalan2..tujuan pi kl adalah untuk memjenguk cik ita zaheen..

stay kat lanson kl...

tak puas sbb kami pg over the wiken..

next time kena stay lebih lama..

boleh ye cik ita..!

2-3 kali cubaan nak meniarap tak berjaya...



zaheen cuba lagi



5-6 kali cuba lagi tak berjaya..



dia dah start mencebik..



last2 aku tolong tiarapkan...



ni la rasanya meniarap!



since then dia tak buat sebarang cubaan nak meniarap lagi...



tak tau la kenapa...































3 ulasan:

nur easy berkata...

penat gaknya meniarap..hehe anak sy pun masih gigih nak meniarap tp xberapa kuat lg ;)

azian abdullah berkata...

alala...hensemnye zaheen. mcm budak besar dah.

Cupcakes berkata...

hamboi.. besarnya menguap Zaheen :)

CN2S SHOPPE