3 Ogos 2011

Aku Dia & Cinta : Zaheen 1st B-day - Guest Book

sebenarnya tak terpikir pun nak buat guestbook ni. mikirkan anak i bukan anak retis pun..cuma anak orang keja kilang je...

tapi masa kemas2 bilik untuk kenduri tahlil

terjumpa buku ni bawah katil.

well...actually buku ni T-Rex bagi kat aku 2 tahun lepas..

buku ni cantik macam traveller's log book..


so inilah deco buku untuk catatan tetamu zaheen..nanti dah kenal ABC, boleh la zaheen baca apa yang tetamu2 zaheen tulis ye...




deco guest book ni made by my officemate, Musliha. She's gifted on sewing la. buat menjahit pandai, buat craft boleh, masak boleh, buat kuih, kek toksah cakap la...

nak order?

ok, boleh klik kat sini :














1 ulasan:

Mimis berkata...

Comelnyer Guest Book die.... :)

CN2S SHOPPE