19 September 2011

Aku Dia & Cinta : Girlfriend Brad Pitt

Nak ikutkan, anak ensem aku nih bukan nya mesra dgn sumer orang..
kalau orang dia tak kenal, memang dia bolayan...
kalau nak merasa dukung dia..memang kena tunggu dia re-start ( warm up)
tapi dgn awek ni dia tak tunggu lama..
sekali kenal terus mesra..
yang pasti, nak yang cantik saja..
pengantin damansara tu kata, abes la anak ko, jadik player!
jangan nak, poning mama nanti, kot sumer datang rumah mengaku gelpren hang!

 Brad pitt with Sizuka kakak Aziqa
yang sebenar dah pandai jalan, tapi saja gatai nak merasa jalan pimpin tangan awek...haish..risau nih!

futnot : aziqa ni sepupu kazen T-rex. selain dari aziqa ni, brad pit cukup berkenan dgn kazen T-Rex yang keja kat MHI tu..bila orang tu dukung, siap dia peluk cium lagi...rugi tak snap photo masa tu...

1 ulasan:

alfi kasran berkata...

sungguh tak patut u jaheeeeeen..haha

CN2S SHOPPE