6 Mei 2010

Next9 R. Jellybean Baby Sling



3 ulasan:

Lisa berkata...

lis..
comelkan klau pakai baby sling ni, harga pun lisa survey takde la mahal sgt heheh
lisa berkenan gak nak guna baby sling nih..

zealvia berkata...

perlukah sling bagai nih kak lis? ana tak pernah pake pong...even stroller..sekali dua je.

cinta_north2south berkata...

Lisa - ye nampak sangat cute. especially bila sling tu kat bahu suami! nampak sangat bapak mithali gitu. hehehe

Ana - depends aa...kot anak below 3kg - ok lagi kot. takde la keta kontot tu semak dgn car seat / baby carrier / stroller bagai. Tapi kalau bb lahir2 je dah 4kg macam anak adik kak lis, hmm lupakan saja pasal sling2 ni... Apa2 pun yang buat sangat teruja ialah, bb boleh menghisap nenen kat sling nih tapi perlu berdesup kat nursery room - kot la balik segamat kan, supermarket kat segamat mana adanya nursery room nih...kekeke

CN2S SHOPPE