10 Ogos 2010

Aku Dia & Cinta : Oh, My Baby tak poo poo!

Salam kengkawan...
since balik hospital my baby ..
belum buang air besar lagi..
kenapa?
is it becos aku consume antibiotik dari hospital? harusla makan antibiotik kan...
karang aku pulak yang sakit..
adakah kerana aku campur2 susu badan dgn susu NAN?
susu NAN tu tak bagus ke? hospital yang bagi...2 tin lak tu..
pasal 'jondis' dah kurang dah. tadi misi datang rumah. dia kata kuning dah kurang. kat muka dah takde sangat. kat badan ada sesikit...esok depa mai lagi...check lagi.
pasal kuning tu aku dah kurang risau..
tapi part tak poo poo tu aku risau banyak la...

1 ulasan:

Sitisifir10 berkata...

Setahu saya, kalau full BF tak poo poo tak apa sbb baby serap semua susu yang masuk dalam tubuhnya...tapi kalau campur dengan NAN tak tau lah pulak.. hopefully akak boleh full BF yepp... saya doakan...wawawa..tahun ni jenuh la ganti puasa dia...

CN2S SHOPPE