26 Mei 2012

Aku Dia & Cinta : Wedding Favor

bila bff aku hantar kad jemputan perkahwinan adik dia kat FB,
aku terpikir nak bagi wedding VIP favor kat dia..
dulu masa bff aku ni kawin, aku tak dan nak bagi
err sbb masa tu kami berdua ada krisis sket...
la ni dah ok balik..
uihhh makan tahun jugak nak baik semula tu.
al maklum lah..dua2 ego tinggi..
aih lupakan...
layan the pictures udah..

jenuh aku jahit muka tu..siap bukak youtube tutorial . nak siapkan 15 kuntum bunga pun hazab ok. boleh jahit lepas zaheen tidur je kalau tak jenuh dia nak 'tolong'


actually aku buat 30 botol je. setiap satu botol ni aku letak choc chip cookies aku. homemade ye. bila dah pack pack semua baru teringat bff cakap wedding adik dia tema warna turqoise...hahah..sorry la babe...tetiba i'm so into PINK..hahaha..sudilah ter ima pemberian yang tak seberapa nih..hehehe

futnot : ingat nanti kat blog ni nak buat satu segmen : wedding favor budget atau DIY wedding favor. Yang ni khas untuk bakal pengantin yang takde budget besar untuk sediakan wedding favor/goodies atau untuk bakali pengantin yang suka nak DIY sendiri...


5 ulasan:

adda syuhada berkata...

rajin nya la...kalau adda aduyaiii masa nk tidow pun xcukup..huuhuh

izla berkata...

krisis??
krisis ape tu sampai lama sangat.hehe

cantik botol tu :)

Mr & Mrs Sallehudin berkata...

sweet..

p/s: jadi fulltime housewife.. biasa ajee.. hikhikhik..

CINTA UNTUK KITA berkata...

sweet n nice..:)

azian abdullah berkata...

k.lis, cantik. bukan utk wedding favor jer tu. majlis aqiqah pun sesuai.

CN2S SHOPPE